Van Drunen

Edam-Volendam
Actueel aanbod

€ 249.000,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
61 - 196m2
Kaveloppervlak
65 - 366m2
Inhoud
211 - 757m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Werfelend wonen in Edam
Op deze bijzondere plek in Edam, waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks wonen. En hoe! Het rauwe randje verdwijnt. Deels! Want in architectuur en details blijft het industriële en nautische karakter zichtbaar. En laten we de aanwezige historie niet vergeten. Het Fort bij Edam ligt om de hoek en neemt u mee naar een rijk verleden. Hier komt al het goede samen: water en groen, nieuwbouw en historie, rust en levendigheid!

Huis, tuin en water zijn met groen aan elkaar verbonden
De nieuwbouw komt aan het water met een brede strook groen tussen de woningen en de brede aanlegsteiger voor pleziervaartuigen. De manier waarop de landschapsarchitect de woningen, tuinen en het water met elkaar verbindt, maakt een belangrijk onderdeel uit van het totaalbeeld. Vooropstaat dat er privacy is bij de huizen en dat u als bewoner maximaal kunt genieten van het vrije uitzicht en de mogelijkheden die wonen aan het water biedt.

Hoe ziet u de toekomst voor u?
Het ontwerp voor de buitenruimte is nog niet vastgesteld. Dit doen we graag samen met u. Wat is uw idee van de ideale buitenruimte? Wilt u liever een eigen tuin of juist een parkachtige setting die u deelt met uw medebewoners? Of gaat uw voorkeur uit naar de combinatie: een eigen buitenruimte die aansluit op een gedeelde groenzone? Wij nemen uw wensen graag mee in het definitief maken van het ontwerp. Uw mening kunt u geven bij ‘Ik wil meedenken’. Dit is trouwens ook de plek om uw gegevens achter te laten als u op de hoogte gehouden wilt worden over deze schitterende nieuwbouw in Edam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van Drunen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
32 (waarvan 14 beschikbaar)
Prijs
€ 249.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Edam-Volendam.

Aanmelden